Zlatan Sport för henne – varsågoda

Av den 22 oktober, 2018

Zlatan Sport blev årets lansering från Zlatan Ibrahimović Parfums. Ett sortiment av doft och grooming-produkter direkt baserade på Zlatans egen necessär som omfattar de produkter som han själv använder, varje dag. Den perfekta grooming-serien för den som vill ta hand om sig, och känna sig som sitt bästa jag, varje dag.

Nu är det även dags för alla tjejer att få ta del av Zlatans Sportiga och fräscha produkter med serien Zlatan Sport Pour Femme. Serien består av en Eau de Toilette i två storlekar, 30ml och 50ml samt Shower Gel och Deo-roll. En lekfull doft med personlighet och charm som passar tjejen med attityd. Perfekt för träningsväskan.

Zlatan Sport Pour Femme Eau de Toilette är en feminint sportig och fräsch doft med noter av friskt äpple, melon, freesia, mint och sandelträ. En doft med attityd för alla tillfällen.

Zlatan Sport Pour Femme Shower Gel 150 ml är en milt löddrande och mjukgörande rengöring som lämnar en behaglig känsla på huden. Innehåller fuktbindande och vårdande ämnen som bibehåller hudens fuktbalans. Produkten är lätt parfymerad och passar alla hudtyper, även känslig hud.

Zlatan Sport Pour Femme Antiperspirant Deodorant roll-on 50 ml är en effektiv antiperspirant med aktiva ämnen som håller dig fräsch hela dagen. Innehåller ingredienser som lugnar huden och motverkar irritation. Med 24 timmars effekt kan du känna dig trygg hela dagen. Produkten går snabbt in i huden och är alkoholfri.

Alla produkter från ZLATAN SPORT Pour Femme är veganska.

Produkter och priser (RRP – rekommenderat pris)
ZLATAN SPORT Eau de Toilette 30 ml RRP 329SEK, 50 ml RRP 399 SEK
ZLATAN SPORT Hair & Body Wash 150 ml, RRP 99 SEK
ZLATAN SPORT Antiperspirant Deodorant Roll-on 50 ml RRP 99 SEK 

Mode & Skönhet | ZLATAN SPORT
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login