Zlatan Ibrahimović Parfums lanserar BLACK NOMAD Limited Edition

Av den 29 november, 2017
BLACK NOMAD Limited Edition EdT 100 ml

BLACK NOMAD från Zlatan Ibrahimović Parfums – resan, äventyret och erfarenheterna i en ny kraftfull elegant herrdoft.

BLACK NOMAD är hantverk och taktillitet inifrån och ut, från asken och flaskan i handen till droppen på huden. En herrdoft i 100 ml Eau de Toilette limited edition som kommer i en exklusiv numrerad ask.

Lanseringen innebär också en utveckling från Zlatans tidigare doftvärld, BLACK NOMAD är intensivare och mer komplex. Innehållet i den elegant svarta flakongen väcker associationer till storstadsnattens mystik och möjligheter. Friskheten i toppnoten präglas av eukalyptus för en modern känsla av renhet tillsammans med noter av harts. I doftens hjärta framträder en kraftfull komposition med elegant träiga toner av sandel- och cederträ. I basnoten märks patchouli tillsammans med klassisk vetiver för en jordig och träig värme som dröjer sig kvar. Flakongen har den ikoniska siluett som blivit Zlatans doftsignum. Nu i nattsvart glas. BLACK NOMAD är en dominant doft som tar plats och väcker känslor.

BLACK NOMAD är resan och äventyret. Att erövra världen. Malmö är hemma, barndomsstaden och alltings början. Amsterdam är proffslivets början – men också nya livet i den stora världen. Italien är landet där Zlatan upptäcker maten, modet och nya platser och miljöer. ”I Holland blev jag fotbollsproffs, men i Italien blev jag proffs på att leva.” säger Zlatan. Barcelona och sedan Paris var fortsättningen på framgångarna, men också på livet och intressena utanför fotbollsplanen. Zlatan i Manchester är en man, full av erfarenheter, en person som vet vad han gillar och inte gillar.

BLACK NOMAD är de erfarenheterna i en flaska. En vuxen och välklädd doft som väcker förväntningarna. ”Det är en dominant och kraftfull doft med mycket attityd” säger Zlatan.

BLACK NOMAD har liksom tidigare dofter från Zlatan Ibrahimović Parfums skapats tillsammans med Olivier Pescheux, en av världens främsta parfymörer från parisiska parfymhuset Givaudan.

 

BLACK NOMAD EdT 100 ml, 1199 SEK

Mode & Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login