Zlatan Ibrahimović lanserar dofter av Los Angeles

Av den 24 mars, 2019

För dagar när saltstänkt hår får självtorka i solen. Fuktig hud får värmas av varma vindar. När träningspasset övergår till en dag på stranden.

Middagen obemärkt blir till en kväll på stan. Ljumma vindar och söta dofter. Varma nätter och kryddiga toner.

För ett liv där träning och karriär går hand i hand. Prestation och äventyr saknar gränser. Jakten på resultat är en lek och drömmar resulterar i triumfer.

Zlatan Sport PRO är en doft för ett liv i steget. Ständigt på väg framåt.

Friska toppnoter av bergamott, ingefära och björk. Kryddig bas av blonda träslag, amber, ekmossa och tonkaböna. Marina ackord och aromatisk kardemumma. Maskulint och varmt. Starkt och tryggt.

En självsäker doft lika tung som lekfull.

Den andra doften i Zlatan Ibrahimović sportlinje – även den framställd vid det anrika dofthuset Givaudan i Paris – är en fortsättning på idrottsikonens resa i parfymvärlden.

Modigare och djärvare. Starkare och självsäkrare. En doft där det nya livet i Los Angeles – storstaden vid havet, boulevarder i öknen – möter modearvet från det gamla Europa.

Doften kommer i två storlekar – 30 och 50 ml – och lanseras tillsammans med Zlatan Sport PRO Deostick: ett parfymstick med samma karaktär av sportiga toppnoter och kryddiga undertoner. Säljstart 17 Mars 2019.

Med Zlatan Sport PRO får vi en doft för dagarna vi aldrig vill ska ta slut.

Produkter och priser (RRP – rekommenderat pris)
ZLATAN SPORT PRO Eau de Toilette 30 ml RRP 329 SEK, 50 ml RRP 399 SEK
ZLATAN SPORT Deodorant Stick 75 ml RRP 189 SEK

Skönhet | Zlatan Sport PRO
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login