Youviame låter användare para ihop sina singelvänner

Av den 30 juli, 2017

Den växande dejtingscenen får idag ytterligare en ny app, men olik sina föregångare kommer denna med en spännande twist!

Youviame är tillgänglig både för den som vill agera matchmaker och för den som vill hitta kärleken. Vid nedladdning av appen väljer användaren enkelt vilken av dessa funktioner den vill aktivera. Matchmakers kan sedan para ihop sina singelvänner i appen, och dessa i sin tur väljer huruvida de vill acceptera dejtförslagen. 

Om matchningen accepteras av båda parter får de ange vilka tider de kan ses. Baserat på dessa väljer matchmakern när dejten ska ske och vad de ihopparade singlarna skall hitta på under deras första dejt.

“Många dejtingappar leder aldrig till några dejter och få gemensamma nämnare mellan singlarna betyder ofta att potentiella dejter rinner ut i sanden. Ur detta föddes idéen bakom Youviame. Innan dejtingappar blev en naturlig del av singellivet, hittade många kärleken bland sina gemensamma vänner. Genom att skapa en app baserat på detta beprövade koncept hoppas vi att fler kan hitta rätt i dejtingdjungeln. Att en gemensam vän har en finger med i spelet tror vi kommer leda till fler lyckade dejter”, säger Isabelle Edlund, grundare av Youviame.

Appen är integrerad med Facebook och användare loggar in och verifierar sig via sitt Facebook-konto, dock delas ingen information på användarens profil. Genom Facebook får användaren även dejtförslag.

Youviame finns i nuläget tillgänglig exklusivt i Sverige och är gratis att ladda ned via AppStore, en Android-version är under utveckling och planeras lansera inom några månader.

Nöje
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login