Youtube sensation släpper ny singel om tillfällig kärlek

Av den 25 juni, 2018

För fem år sen la han upp sin första video på Youtube, en akustisk mashup av Ison & Filles Vår Betong och Stor & Aleks Stationen. Den har idag nästa 3 miljoner visningar och har delats av en mängd profiler, däribland Zlatan.

Nu släpper han 2018 års första singel, den somriga poplåten Klä av mig som har producerats av Jakob Big Brain Koppanski, som även är producent för Kaliffa.

I samband med singelreleasen kommer också en musikvideo som återspeglar låtens lättsamma tema. Den har regisserats av Jakob Big Brain Koppanski och är en humoristisk video där Joakim Gissberg kläs av på öppen gata i Stockholm.

25-åriga Joakim Gissberg är Sundsvallssonen som efter gymnasiet packade ned gitarren och drog till LA för att spela college football och göra musik. Fotbollsproffs blev han aldrig, men musikkarriären tog fart och hittills har han släppt två EP:s, en handfull framgångsrika singlar och samarbetat med bl.a DC Grimsta och Alpis.

Själv beskriver han Klä av mig som en nystart:
”Musiken som jag släppt tidigare har kommit till under en mörkare period i livet, nu är jag på en ljusare plats och är redo för nästa steg. Klä av mig är popigare och är en lättsam låt som stämmer bättre överens med vart jag är idag. Sen har det varit sjukt kul att jobba med Jakob Koppanski, det känns verkligen som att jag har hittat hem”, förklarar Gissberg.

Klä av mig är en bekymmersfri poplåt om tillfällig kärlek, ett somrigt anthem för varma dagar och ändlösa nätter.

Lyssna på singeln här »

Kultur & Musik | Jakob Big Brain Koppanski
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login