”You Are The Air That I Breathe” ny singel från Narnia

Av den 7 juli, 2019

I slutet av maj släppte hårdrocksbandet Narnia, A Crack in the Sky, den första singeln från kommande studioalbumet From Darkness To Light. Responsen var omedelbar för singel med tillhörande musikvideo, som fick positivt gensvar och uppmärksamhet runt om i världen.

Nu följer Narnia upp med andra singeln, You Are The Air That I Breathe, som även den lanseras tillsammans med musikvideo, producerad av Mats Vassfjord (220 Volt och Impera). Musikaliskt tar bandet ett nytt kliv framåt med denna publikfriare, som också förväntas väcka nya lyssnares intresse.

Singelreleaserna har påbörjat nedräkningen för en ny storsatsning med Narnia, som innebär albumreleasec i början av augusti och därefter uppföljande turné som påbörjas i Sydamerika tillsammans med amerikanska banden Stryper och Tourniquet.

Skivan är producerad av Narnias gitarrist CJ Grimmark, mixad av bandets ljudtekniker Viktor Stenquist och mastrad av Jens Bogren, Fascination Street Studios (Sepultura, Symphony X, James LaBrie från Dream Theater).

Narnia – From Darkness To Light släpps den 2 Augusti med distribution genom Sound Pollution.

Musik | ”You Are The Air That I Breathe” ny singel från Narnia
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login