YOHIO till Live at Heart 2018

Av den 31 augusti, 2018

Den svenska artisten YOHIO kommer till Live at Heart i Örebro den 8 September, både för en spelning och hålla ett föredrag om sin karriär som sträcker sig från Sverige till Japan.

– Det kommer bli ett föredrag om hela YOHIO´s artistkarriär från pojkrummet i Sundsvall till superstjärna på Japanska jättebolag till att komma med i Melodifestivalen i Sverige till att starta sitt eget bolag i Japan. Hans karriär har haft många vändningar och olika scenarion. Vi hoppas det kan inspirera de artister vi har här och kanske också berätta en del av hur allt går till både i japan och i mello, säger Peter Åstedt från bokningsgruppen på Live at Heart

På föredraget kommer YOHIOs far vara med, Tommy Rehn, som även jobbar som YOHIOs manager. Medverkar gör också YOHIOs Japanska management.

– Vi har fokus i år på panelerna om just managment, det har blivit en mer och mer viktig del i musikindustrin. Att kunna få hit två olika management som jobbar tillsammans med en sån stor artist kommer bli spännande, lägger Peter till.

Live at Heart startar den 2 September, musikdelen den 5 September I Örebro.

Kultur & Musik | Live at Heart 2018
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login