Yoga & Brunch med Frida Wirsén

Av den 2 augusti, 2020

Äntligen är ”Yoga och brunch” tillbaka, som vi har längtat!! Vi fortsätter vårt fina samarbete med yogaläraren Frida Wirsén, då hennes klasser blivit mycket uppskattade och uppmärksammade.

Nytt för denna gång är yogakonceptet Vinyasa/Nidra, fokus för denna klass är Balans & Återhämtning.

Vinyasa – är en dynamisk och fritt flödande yogaform, ordet Vinyasa betyder just flöde och denna form är en av de mest förekommande yoga stilarna idag. Passar perfekt för dig som vill ha en varierad yogapraktik där du utmanas fysiskt och mentalt.

Nidra – är en återhämtande och terapeutisk yogastil som handlar om att stilla och stärka kropp och sinne. Nidra är en meditationsteknik som även kallas yogisk sömn och hjälper oss att hitta en total djupavslappning som kan bidra till att lösa upp mentala och fysiska spänningar.

En fantastisk möjlighet att först yoga tillsammans på Rosengrens magiska uteserveringen, för att sedan avnjuta en hälsosam och lyxig brunch som serveras inne i Rosengrens mysiga lokaler. Vill man hellre ta med sig brunchen, kanske gå till parken så går det också bra! Ett unikt tillfälle att kombinera det bästa av två världar, yoga och brunch.

Yoga & Brunch med Frida Wirsén Lördag 8 Augusti 2020 på Rosengrens Skafferi.

» Mer information här «

Träning & Hälsa | Yoga & Brunch med Frida Wirsén
Örebroguiden

Källa Frida Wirsén Yoga

You must be logged in to post a comment Login