YO! sätter Hip-Hop från Örebro på kartan

Av den 25 oktober, 2016

Vissa säger att hip-hop är död, andra säger att den lever mer än någonsin och nu är det dags för en hip-hop klubb på The Lounge.

Det är Niko Castigador som är värd för klubben YO! och vi har gjort en intervju med honom, klubben kommer att hålla till på The Lounge, YO!

Hur kommer det sig att du vill köra en hip-hop klubb?
Jag vill köra en hip-hop klubb på grund av att det inte finns en renodlad hip-hop klubb för människor från 23 år, säger Niko Castigador, jag känner att det behövs. Tiden har gått så att det finns en hip-hop publik i Örebro på ett sätt som det inte fanns förr, grunden är lagd för att kunna göra schyssta events.

Kommer det att bli några uppträdanden framöver?
I början så ska jag ta hit gäst-djs, det viktigaste för mig är att få en dansande publik som det var förr. Jag vill få till en återkommande publik som kommer att vara där för att festa och ha kul, för att få bort det dåliga hip-hop ryktet. Självklart med tiden som ska vi dra dit akter, men first things first viktigast att skapa en riktig hip-hop plattform i Örebro.

Kan det bli så att du kommer att uppträda?
Jag kommer att hosta old school style, hypa och vara med publiken att komma igång och ha kul under kvällen. Det kommer att hända någon gång att jag kommer att uppträda, beroende på event och tid, men överraskningar är överraskningar.

Vilken målgrupp riktar YO! sig till?
Vi riktar oss främst till folk över 23 år, hip-hop älskare, studenter och alla som tycker om att ha en bra kväll, det handlar om det gamla budskapet peace, love and unity, avslutar Niko.

YO! har premiär lördag 29 oktober, kl. 19.00 börjar det och det är från 23 år som gäller.
Fri entré till 22.30, efter det är det 80 kr och 50 kr för studenter!

anders-olofssonAnders Olofsson, Nöje | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login