Yacine Laghmari släpper singeln ”Mona Lisa”

Av den 4 januari, 2020

Yacine Laghmari släpper sin andra singel ”Mona Lisa” som handlar om hans tankar kring att vara eller att inte vara narcissist, låten är skriven av Yacine själv och producerad av Oliver Heinänen.

– Hela sommaren har varit en upptäcktsfärd för mig inom musiken. Vad är det jag vill berätta och hur ska jag berätta det har varit två stora frågor som jag känner att Mona Lisa, på ett eller annat sätt, besvarar. Jag hoppas ni älskar låten lika mycket som jag för det här känns mer mig själv än någonsin. – berättar Yacine.

Musik har sedan barnsben varit en av Yacines stora passioner. Men det var macho-kulturen och förutfattade meningar i hans uppväxt som satte stopp för hans tidiga musikambitioner. Han har alltid älskat att stå i centrum och är känd för många som den energifyllda personen som under flera år varit en av Nordens största gaming streamer. Med ett ständigt glatt yttre har han charmat och underhållit, men bakom fasaden döljer sig också ett eftertänksamt mörkare inre som beskrivs i låttexten.

AudioVideo | Yacine Laghmari – Mona Lisa

Musik | Yacine Laghmari släpper singeln ”Mona Lisa”
Örebroguiden

Källa Sony Music

You must be logged in to post a comment Login