WIKTORIA släpper musikvideon till ”Unthink You”

Av den 21 januari, 2017

Det svenska poplöftet Wiktoria släppte i december nya fängslande singeln ”Unthink You”, inför en stor publik nyfikna turister spelades musikvideon till singeln in en kylig novemberkväll i Stockholm.

Det är den första videon som Wiktoria själv medverkar i och inför inspelningen hade hon en tydlig bild av hur hon ville att den känslosamma texten skulle förkroppsligas i modern dans och subtila inslag med henne själv, som berättare av detta kärleksdrama. Dansaren som fått uppdraget att tolka ”Unthink You” är den 17-åriga svensk-kanadensiska koreografen och dansaren Christoffer Collins. Regissören Michael Sjösten, kommer även själv från en bakgrund som dansare.

”Vi spelade in videon vid stadshuset i Stockholm precis under solnedgången vilket gjorde det hela magiskt. Jag, dansaren Chris Collins och regissören Michael Sjösten hade samma vision vilket var underbart. Det var fantastiskt att se vad Chris hade koreograferat. Jag är supernöjd.” – berättar Wiktoria.

Wiktoria har ett fantastiskt framgångsrikt år bakom sig. Hon slog igenom och tog hela svenska folket med storm i Melodifestivalen 2016 med dubbelplatina säljande debutsingeln ”Save Me” som streamats över 12 miljoner gånger på Spotify. I år är hon tillbaka i tävlingen med bidraget ”As I Lay Me Down”.

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login