WI-Resor lanserar fyra vandringsresor med tåg som färdmedel

Av den 17 april, 2019

Resebolaget WI-Resor satsar på klimatvänliga resor. Nu släpper de vandringsresor med tåg som resesätt.

Efterfrågan på ett mer hållbart sätt att resa växer och detta hörsammar nu WI-Resor, som släpper fyra olika vandringsresor med tåg som färdmedel till Tänndalen, Lofoten och Kitzbühel i Österrike.

Att kunna ta tåget till sin semesterdestination är ett önskemål som efterfrågas just nu. Därför känns det extra roligt att vi i vårt stora utbud av vandringsresor nu kan erbjuda flera olika resor med tågtransfer. En stor aspekt av våra vandringsresor är att uppskatta naturen och det känns då självklart att tillhandahålla alternativa reseformer som inte har lika stor påverkan på vårt klimat och vår natur, säger Niklas Fagerstrand, VD på WI-Resor.

WI-Resor är en av Sveriges största arrangörer av vandringsresor och ingår i resekoncernen Unlimited Travel Group, som idag är ett av Sveriges största reseföretag. Sedan 2017 har företaget inlett ett hållbarhetsarbete i samarbete med Husstainability. Målet är att införa en gemensam standard för alla bolag inom koncernen, vilket bland annat innefattar klimatkompensation, val av partners och resesätt.

Kolla in wiresor.se för mer information.

Resa | WI-Resor lanserar fyra vandringsresor med tåg som färdmedel
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login