Weleda 24h Roll-On Deodorant

Av den 21 maj, 2017

Weleda lanserar naturliga roll on deodoranter i tre olika dofter; Citrus, Pomegranate och Men.

Weleda 24h Roll-On Deodorant är en naturlig effektiv deodorant utan aluminiumsalter och parabener. Deodoranterna innehåller lakritsrotextrakt som verkar antibakteriellt samt trollhasseldestillat som har en sammandragande och antiinflammatorisk effekt. Då deodoranten inte har en igentäppande effekt stör den inte hudens egna funktioner. Weleda 24h Roll-On Deodorant håller dig fräsch hela dagen. Dermatologiskt testad.

Finns exklusivt hos Hälsokraft i Krämaren och Kronans Apotek från och med maj 2017. Samt hos övriga utvalda Weleda-återförsäljare från och med vecka 33.

Citrus 24h Roll-On Deodorant
Rek pris 89 kr, 50 ml
Non gender. Passar kvinnor och män i alla åldrar som vill ha ett naturligt alternativ på deodorant. Har en fräsch uppfriskande doft av äkta eteriska oljor från citron, litsea cubeba och petitgrain. Kombinera gärna med andra kroppsprodukter från Weledas Citrus serie.

Men 24h Roll-On Deodorant
Rek pris 89 kr, 50 ml
Passar män i alla åldrar som vill ha ett naturligt alternativ på deodorant. Doftar fräscht av äkta eteriska oljor från litsea cubeba, rosmarin och vetiver. Tips! Den milda rena doften gör den till en utmärkt non gender deodorant.

Pomegranate 24h Roll-On Deodorant
Rek pris 89 kr, 50 ml
Passar kvinnor i alla åldrar som vill ha ett naturligt alternativ på deodorant. Har en mild doft av äkta eteriska oljor från apelsin, davana och vanilj.

Mode & Skönhet | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login