Wasa lanserar knäckebröd med smak av pepparkaka

Av den 20 oktober, 2017

Wasa älskar julen. Första advent nalkas och nedräkningen till julafton har börjat, i bageriet i Filipstad är julstämningen är i full gång för att förgylla våra julbord.

Nytt för årets julbak är härliga dofter av kanel, ingefära, kardemumma och kryddnejlika. Årets nyhet är nämligen ingen mindre än Wasa Pepparkaksknäcke i limited edition, en ny julfavorit som hela familjen tycker om.

Knäckebrödet är en favorit som återkommer varje år på julbordet. I bageriet i Filipstad bakas nu för första gången Wasas första knäckebröd med smak av pepparkaka. Pepparkaksknäcket är en utökning av Wasas sortiment av små runda knäckebröd, nu med julens goda smaker. Förpackningen har designats av Lotta Kühlhorn och är en hyllning till Wasas kärlek till julen.

Wasa Pepparkaksknäcke är ett krispigt knäckebröd med den bästa smaken av julen. Smaksatt med pepparkakskrydda av kanel, ingefära, kardemumma och kryddnejlika. Passar perfekt till glöggfikan och på julbordet. Bakat i Filipstad med vind-och vattenkraft. Finns i begränsad upplaga julen 2017.

Wasa Pepparkaksknäcke finns nu i välsorterade livsmedelsbutiker.

Mat & Dryck
Örebrogudien

You must be logged in to post a comment Login