Wahoo expanderar produktserie av inomhustrainers

Av den 19 juli, 2018

Wahoo Fitness – ledande inom träningsappar och uppkopplade träningsprodukter – kan stolt presentera en rad nya produkter och uppdateringar, som stärker varumärkets ekosystem av utrustning för inomhusträning.

De nya produkterna inkluderar en ny version av den ikoniska KICKR Smart Trainer, den nya wheel-off KICKR Core Trainer och en helt ny fläkt i KICKR Headwind. Med de innovativa nyheterna kan Wahoo nu erbjuda ett komplett produktutbud för att skapa den ultimata upplevelsen när det kommer till inomhuscykling.

Den nya KICKR har omkonstruerats för att drastiskt reducera ljud och göra den till en bokstavligt talat tyst trainer. Detta bidrar till en ideal upplevelse för inomhusträning, speciellt för de som tränar i lägenhet, på tidiga morgnar eller sena kvällar. Andra uppdateringar inkluderar ett tyngre flywheel som tillsammans med respons i realtid och precis wattmätning skapar den mest realistiska inomhusträningen för cykling någonsin.

KICKR kommer att finnas tillgänglig i utvalda sport och cykelbutiker från och med juli.
Wahoos nya KICKR Core använder den legendariska flywheel-teknologin från KICKR och erbjuder precision samt en känsla som inte återfinns i andra trainers i klassen. KICKR Core har en kompakt design, precis wattmätning och är kompatibel med ett brett spann av cyklar och träningsplattformar.

– Vi är glada över att kunna uppdatera och expandera vår produktserie för inomhusträning med den nya KICKR och KICKR Core, säger Wahoos grundare Chip Hawkins.

– Med dessa två KICKR fortsätter vi förfina och förbättra upplevelsen vid inomhusträning. De nya versionerna erbjuder cyklister de tystaste, mest realistiska cykelupplevelserna vi någonsin skapat samtidigt som de är kompatibla med en rad olika cyclocross, mountain och landsvägscyklar. Med den nya KICKR-serien kan vi erbjuda alla athleter de bästa förutsättningarna och fördelarna, avslutar Hawkins.

KICKR Core kommer att finnas tillgänglig i utvalda sport och cykelbutiker från och med September.
Som komplement till den nya serien av smarta trainers lanseras KICKR Headwind Smart Fan. Den första smarta fläkten, designad efter de specifika krav som ställs på inomhuscykling. Genom att parkoppla med puls och/eller hastighetssensorer kan den nya KICKR Headwind automatiskt leverera en realistisk, kraftfull motvind som simulerar den luftström en cyklist känner vid utomhuscykling. KICKR Headwind är kompatibel med alla Wahoos smarta träningsprodukter, integrerar enkelt med Wahoos ekosystem av träningsprodukter och parkopplar även med tredjeparts trainers.

Chip Hawkins menar att cyklister får en komplett cykelupplevelse med KICKR Headwind. 

– Om du cyklar utomhus ökar luftströmmen när du tar i och med Headwind kan vi återskapa den känslan inomhus. Samtidigt hjälper vi athleter att pusha sig själva hårdare genom att hålla dom svala under träningspass, avslutar Hawkins.

KICKR Headwind kommer att finnas tillgänglig i utvalda sport och cykelbutiker från och med September.

Både KICKR och KICKR Core är kompatibla med Wahoos nya KICKR Climb.

Träning & Hälsa | KICKR Headwind
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login