Vitamin Well Sport är äntligen tillbaka

Av den 10 september, 2020

Nu är Vitamin Well Sport tillbaka i en uppdaterad design. Precis som tidigare, kommer sportdryckerna i tre olika varianter och är utvecklade för att ge kroppen optimala förutsättningar att prestera under träningspasset.

VW Sport 001 med smak av citron och lime är en sportdryck som består av en kolhydrat-elektrolytlösning. Drycken innehåller en kombination av elektrolyter, aminosyror och vitaminer. Den innehåller även magnesium som bidrar till kroppens normala energiomsättning och muskelfunktion. VW Sport 002 med smak av citron och lime samt 003 med smak av forest rush är två sockerfria alternativ.

–Vitamin Well Sport är äntligen tillbaka med en uppdaterad och snygg design.Den är sedan tidigare en favorit hos våra atleter i deras träning och tävling. Oavsett om det är Sarah Sjöström, Ebba Andersson eller Elias Pettersson, Säger Petter Ericson Hållén, Marketing Manager, på Vitamin Well.

Vitamin Well samarbetar med en rad namnkunniga idrottare, däribland simmaren Sarah Sjöström, längdåkarna Frida Karlssonoch Ebba Andersson, skidskytten Stina Nilsson och hockeyspelaren Elias Pettersson.Nu är vi är även aktuella med RunOf Hope tillsammans med barncancerfonden 11–13september.

Vitamin Well Sport kommer finnas tillgänglig i hela landet från och med vecka 37.

Träning | Vitamin Well Sport är äntligen tillbaka!
Örebroguiden

Källa: Vitamin Well

You must be logged in to post a comment Login