Visa din selfie på Örebro slotts fasad

Av den 7 december, 2018

Örebros stora julattraktion ”Den Magiska Maskinen” blir i år ännu mer färgsprakande med stort fokus på färg, form, effekter och musik. De populära hasselmössen kommer tillbaka. Och nu blir showen även interaktiv!

Inför varje visning av ”Den Magiska Maskinen” kommer publiken kunna visa sina selfies på Örebro slotts fasad. Tio minuter innan showstart aktiveras en digital funktion i mobil-appen ”Stagecast”. Alla i publiken som har laddat ned appen har möjlighet att ta egna bilder och få dem visade på slottets fasad.

– Kan det bli mer Örebro än örebroarna själva på stadens vackra slott? Vi tror att många kommer uppskatta detta och tycka det är kul, säger Louise Anestad, varumärkesansvarig, Örebrokompaniet. Vi rekommenderar att publiken laddar ned Stagecast-appen redan nu. Den finns att hämta både på App Store och Google Play.

Företaget bakom årets nyhet heter, precis som appen, Stagecast. Det är en ung grupp entreprenörer bestående av kreativa tekniker, produktdesigners, musikälskare och ingenjörer som vill kombinera stora drömmar med smart teknik för live-event.

Att Örebrokompaniet vill involvera publiken, och göra dem till en del av upplevelsen, går hand i hand med vad vi vill åstadkomma med Stagecast. Det har varit otroligt kul och lärorikt att arbeta med denna produktion och vi är stolta att vår lösning kommer användas som en del av showen, säger Hedvig Ahlgren, COO och medgrundare av Stagecast.

Så här fungerar Stagecast-appen i samband med ”Den Magiska Maskinen”

  1. Ladda ned Stagecast-appen i App Store eller Google Play och registrera dig.
  2. Hitta Den magiska maskinen-eventet i appen när du är på plats vid Örebro slott.
  3. När det är dags skickas en notis via appen.
  4. Ta en selfie. Klicka sedan på “Dela till Kollage”.
  5. Se din bild på slottets fasad!

Evenemanget ”Den Magiska Maskinen” har premiär lördag den 15 december kl 17.00, och visas varje dag kl 17.00 och 19.00 fram till den 26 december på Örebro slotts fasad.

Nöje | Den Magiska Maskinen 2018
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login