Vinn en hel hotellvåning genom spel-appen ”Clarion Empire”

Av den 30 november, 2016

Clarion Hotel släpper årets julkalender via sin spel-app Clarion Empire. Från den första december fram till och med julafton tävlar Clarion Hotel ut en hel våning med hotellrum under namnet ”The Christmas Challenge”. Totalt ligger det 100 hotellövernattningar inklusive frukost i prispotten.

”The Christmas Challenge” är en ny utmaning i spel-appen ”Clarion Empire”. Tidigare under året lanserades spel-appen ”Clarion Empire” som en förlängning av Clarion Hotel-upplevelsen där mottagandet har varit väldigt positivt. Flera tusen användare har testat spelet och vunnit exklusiva priser som frukostar, middagar och hotellövernattningar.

I den nya versionen har Clarion Hotel sammanlagt 100 hotellövernattningar i prispotten för alla som vill spela sig till en roligare vardag oavsett om det är hotellgäster eller lokalbefolkning. Alla hotell inom Clarion Hotel deltar, inklusive de två nya hotellen i Helsingfors i Finland som öppnade i oktober.

– Vi vet att spel i mobilen är populär underhållning bland alla åldersgrupper och vi har därför utvecklat en spelapp. Både som aktivitet då våra gäster bor, äter eller vistas på våra hotell, men även efteråt! Vi överraskar våra gäster med något oväntat, säger Jessica Castegren, Head of Marketing & Communication, Clarion Hotel.

Så här fungerar spelet:
Varje dag är en ny spelomgång och en ny chans att vinna hotellrum, likt en julkalender. Genom att samla poäng i appen har spelare en möjlighet att vinna en hotellövernattning på något av Clarions hotell i Norden. Varje dag utses tre vinnare, utom vid ”Let ́s go crazy days” då Clarion Hotel utser inte mindre än 10 vinnare på en och samma dag.

Clarion Hotel är som tidigare meddelats den första hotellkedjan i Europa som tagit fram en egen spel-app.

Clarion Empire finns att ladda ned i befintlig version på App Store och Google Play. Julversionen, ”The Christmas Challenge”, med möjligheten att tävla, släpps den 1 december.

Ladda ned Clarion Empire i App Store!
Ladda ned Clarion Empire i Google Play!

Film & Spel
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login