Vin | Nu lanserar Laila Bagge miniboxen ChaChaCha – en dansant Chardonnay

Av den 20 april, 2015

Efter försäljningssuccén med det röda vinet Ruby Zin som har sålt 260 000 liter under 2014 lanseras nu Laila Bagges första vita vin – miniboxen ChaChaCha Chardonnay. Det praktiska formatet i en något mindre förpackning än normalboxen är både trevligare att servera från samt praktisk att hantera. Miniboxen som rymmer två liter motsvarar innehållet av 2,67 flaskor. Chachacha Chardonnay är ett mingelvänligt vitt vin från USA som passar utmärkt till våren och sommarens lättare rätter. Miniboxen är en beställningsvara och går att beställa på systembolaget.se eller på ditt lokala Systembolag från och med fredag 17 april.

Jag är så glad att nu äntligen få lansera ChaChaCha. Jag älskar formatet och designen och den passar perfekt picknickkorgen i sommar. Den har en härligt fräsch smak och jag måste ju erkänna att det känns häftigt att kunna servera både ett eget rött och ett vitt vin på min inflyttningsfest snart, skrattar Laila Bagge.

Laila Bagge är en person med många järn i elden och är högaktuell med bland annat Idol, morgonradio i Radio Rix samt sina egna rörelser med smycken, barnkläder, träningskläder, träningsbok, webbshop och sin välbesökta blogg www.lailabagge.se. För två år sedan lanserades hennes första vin Ruby Zin, ett rött vin med ett reducerat innehåll av garvämnen och histamin. Ruby Zin finns både på box och på flaska. Nu lanseras Lailas första vita vin – ChaChaCha Chardonnay, i en praktisk tvålitersförpackning som spås bli sommarens hetaste ”handväska”.

ChaChaCha Chardonnay:
Ursprung: Kalifornien, USA
Volym: 200 cl
Alkohol: 12,5 % Vol
Artikelnummer: 72986
Pris: 189 SEK

Mat & Dryck | Vin
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login