Vin | Alkoholfritt vin ger vinst till välgörenhet

Av den 25 maj, 2015

Stiftelsen GoodCause lanserar ett nytt bolag GodDryck som kommer att sälja alkoholfria drycker till mat och fest. Precis som systerbolagen GodEl och GodFond kommer vinsten att gå till välgörande ändamål.

– Vår målsättning är att få världen att må bättre och vi är övertygade om att vi alla mår bra av att hjälpa andra. Vi är också övertygade om att vi mår bra av att konsumera god mat och dryck med familj och vänner. Med GodDryck vill vi kombinera detta och låta den goda smaken förstärkas av det goda syftet, säger Peter Roland som är initiativtagare och VD för GodDryck.

Första produkten Goda Bubblor No 1, ett ekologiskt alkoholfritt mousserande vitt vin, kommer att lanseras på Systembolaget och i matbutiken Cajsa Warg från och med juni.

– Vi blindtestar alla våra produkter. Goda Bubblor No 1 fick 10 av 10 av vår testjury och har dessutom den mentala eftersmaken som vi ständigt letar efter. Därför kan vi knappt bärga oss att få lansera den i våra butiker, berättar Måns Falck som är VD på Cajsa Warg.

Mat & Dryck | Vin
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login