Villa Strömpis kickar igång sina Sommaronsdagar med Labyrint

Av den 4 maj, 2018

Nu är det äntligen dags att kicka igång Villa Strömpis Sommaronsdagar, och vad passar inte bättre än med Labyrint på scen?

Sveriges främsta och största hiphop/reggaegrupp de sista åren, LABYRINT, är tillbaka på allvar igen eftet legat lite lågt och beger sig ut på klubbturné med sångerskan Blen som support och släpper snart ny musik i vår.

”Vår publik är lika mycket en del av gruppen som oss så det ska bli underbart att träffa alla igen!” hälsar Aki

LABYRINTs medlemmar AKI, Dajanko, Jacco och DJn Sai är numera helt independent på Redline Recordings och jobbar på för fullt med nytt material och nya singlar till ett kommande album med gruppens patenterade hiphop/reggaesound som är på gång att släppas på Redline under 2018.

LABYRINT som länge varit kända för fullsatta gigs på nattklubbar över hela landet skall nu med Gillis hjälp som bokare ut på uppstyrt turnérande och inte minst vill gruppen ut och spela på små och stora fina festivaler över hela landet i sommar för sina hundratusentals fans och lyssnare.

LABYRINT har i medial skugga nått oerhört imponerande 250 miljoner streams efter singelhits som “Fakking Fin”, “Ortens Favoriter”, “Broder”, Välkommen Hem”, “Chilla Lide”, albumen Labababa (2011) och Garalaowit (2014), några EPs samt solohits såsom tex AKIs (ft Kapten Röd) “Solen Går ner” eller Jaccos “Vår Betong”.

» Mer info här «

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login