Vilka vinner City Örebros branschfest i år

Av den 16 januari, 2019
Molly Sandén gästar Citys Branschfest 2019

City Örebro har sedan 2008 uppmärksammat några av stadskärnans alla fantastiska verksamheter på sin årliga Branschfest som i år går av stapeln den 14 februari 2019. 

I år kände vi att vi ville ge extra mycket kärlek därför har vi valt att lägga festen på alla hjärtans dag 14/2.  Vi slår upp portarna för allmänheten för efterfest. Ta med dig den/de du håller kär, Molly Sandén och DJ Gotte bjuder oss på härlig musik. Det blir en svårglömd efterfest! 

Vi vill belöna gott entreprenörskap, goda idéer, hårt arbete, hög servicegrad och vi tror på vikten av de goda exemplens makt, menar Stina Storm, VD City Örebro.

Nu pågår nomineringsförfarandet för fullt och vi uppmanar alla örebroare att nominera sin favorit i följande kategorier:

  • Årets Butik
  • Årets Restaurang/Café
  • Årets Nykomling
  • Årets Fastighetsägare
  • Årets bästa Bemötande

Man kan nominera sina favoriter fram till den 6 februari efter det kommer utsedda jurygrupper att ta fram tre finalister i varje kategori, vinnarna presenteras sedan under kvällen den 14 februari.

Temat i år går i kärlekens tecken och vi har dessutom bokat in högaktuella Molly Sandén till årets Branschfest. Precis som förra året är populäre örebroprofilen Jenny Wåhlander konferencier och leder prisutdelarna vid handen.

Våra medlemmar sliter hårt alla dagar i veckan och det känns lite extra kul att bjuda på något alldeles extra under alla hjärtans dag, säger Nina Dahlström eventansvarig på City Örebro.

Prisutdelning
I år delar vi ut fem priser, kategorierna är; årets butik, årets café och restaurang, årets fastighetsägare, bästa bemötande och årets nykomling. Tipsa juryn genom att nominera dina favoriter i city! Så går det till:
1. Du nominerar dina favoritverksamheter i city, här nominerar du »
2. Juryn går igenom nomineringarna och utser tre finalister 
3. Slutligen utser juryn en vinnare i varje kategori

» Mer info här «

Nöje | Branschfest 2019
Örebroguiden

 

You must be logged in to post a comment Login