Video | Anders Öfvergård skjutsade gäster från Harrys i Örebro

Av den 3 maj, 2016

Här kör Anders Öfvergård Harrys gäster i Örebro

Varje dag sätter sig flera tusen förare berusade i bilen och vrider om nyckeln. Detta vill restaurangkedjan Harrys och Carlsberg Sverige ändra på och har därför låtit några välkända tv-profiler skjutsa gäster från Harrys krogar.

I Örebro fick Harrys besök av tv-snickaren Anders Öfvergård, turerna och samtalen i bilen dokumenterades med filmkameror.

Anders Öfvergård gjorde succé bland våra gäster och många ville följa med på en tur i bilen där samtalen kretsade mycket kring farorna med alkohol och bilkörning. Tillsammans med ett informationsmaterial inne på restaurangen är det här ett bra sätt för oss att verka för nykterhet i trafiken, säger Sebastian Nylén, krögare på Harrys i Örebro.

anders-ofvergard-01

Kampanjen heter ”Vem kör?” handlar om att alltid avstå alkohol i trafiken. På Harrys restauranger runt om i Sverige finns information om riskerna med alkohol och bilkörning och gästerna serveras den alkoholfria drinken ”Drivers Choice, som har komponerats av Harrys bartender Marcus Martinsson. Efter avslutat restaurangbesök bjuds gästerna på specialdesignade Ramlösaflaskor med budskapet ”Vem kör?”, som Carlsberg Sverige har tagit fram.

anders-ofvergard-02

Så blandar du din egen ”Drivers Choice”
2/3 Carlsberg Non Alcoholic
1/3 Xide Dragonfruit Non Alcoholic
Ett knippe färsk koriander
En skiva Mango
Muddla koriander. Tillsätt öl och cider och fyll på med is. Garnera med koriander och mango.

Drivers-Choice

Nöje | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login