Vi är tillbaka

Av den 14 september, 2020
I showen kommer Eztrads fantastiska serverande Ensemble ge en underhållning hämtat från alla dom bästa festivalerna världen över.
Bild Eztrad

Efter ett långt, trist och påfrestande uppehåll laddar Eztrad om för att få underhålla igen, Eztrad har precis som många andra företag i restaurang och nöjesbranschen drabbats hårt av Coronavirusets följder.

Eztrad har på olika sätt kämpat hårt för att skapa förutsättningar för att Eztrad ska finnas kvar när detta väl är förbi, därför är man otroligt sugna att äntligen köra igång i höst med sina populära middagar och shower!

Eztrad har i samråd med Kommunen och Polisen i Örebro kommit fram till hur man ska genomföra sina showkvällar på ett sätt som förhåller sig till de regler och restriktioner som gäller.

Det innebär att man har färre antal platser än tidigare och andra förhållningsregler i restaurangen men kommer garanterat att behålla den trevliga atmosfär som alltid finns på Eztrad.

I oktober genomför Eztrad de middagsshower som är flyttade från i våras, dvs. sin populära Festivalshow!

Biljetter och mer information om det finns på www.eztrad.nu, Eztrad hoppas verkligen att man vill besöka dem under hösten och Julen för att en uppleva äkta Eztradshow igen.

Nöje | Vi är tillbaka
Örebroguiden

Källa Eztrad

You must be logged in to post a comment Login