Veronica Maggio invigde ett fullsatt Frimis Salonger

Av den 7 oktober, 2016

Det var ett fullsatt Frimis Salonger som tog sig till Veronica Maggio helhjärtat, allsång, dans och kärlek gick genom publiken.

Det var en förväntansfull publik som var på Frimis Salonger för att se Veronica Maggio, det var många som redan hade ”paxat” sin plats och mer eller mindre hårdbevakade de framför scenen. Det var en nerv i lokalen som var påtaglig och det märktes att Maggio var riktigt efterlängtad.

Veronica intog scenen inför stort jubel och det klickade från start till extranumren, under framträdandet visade Maggio ett brett spektra från scenvana, publikkontakt och självklart ett riktigt bra drag.

Maggio spelade pop, soul med känsla, spelningen på Frimis Salonger är den sista på höstturnén vilket hon tyckte var synd men samtidigt glad att den var på Frimis Salonger med just den tacksamma publiken. Hon framför låtarna med känsla och värme, pratar med publiken där hon på ett professionellt sätt tar tag i dem genom att lägga ut vinkar om vad som komma skall. Responsen från publiken var ögonblicklig, och Veronica hade dem runt sitt lillfinger.

Självklart blev det ett extranummer där Veronica bjöd på ett par hits som t ex ”Jag kommer”, vilket fulländade kvällen och det var många i publiken som gick därifrån med ett stort leende på läpparna!

Lokalen i sig som livescen fungerar hur bra som helst, ljudet var för kvällen riktigt bra (det kan variera beroende på vem som är ljudtekniker). Men Frimis Salonger med sitt inte alltför högt i tak, mjuka mattor och tyger som interiör gör att det blir ett mycket bra kompakt ljud. Så helheten som konsertlokal är mycket bra, även när man stod längst bak så hörde man klockrent både musik och sång, även om man där kunde stå och prata med varandra.

Veronica Maggio får hela…
svamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-tom

anders-olofssonAnders Olofsson, Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login