Vem får Energiklappen – Dags att nominera din kandidat

Av den 17 november, 2020
Nu är det dags att nominera kandidater till Energiklappen. På bilden: Richard Järlstam, marknads- och försäljningschef på Linde energi. Foto: Linde energi.

Linde energi brinner för ett levande Bergslagen och vill uppmärksamma och uppmuntra lokala hjältar. Därför instiftar det kommunägda bolaget Energiklappen, en julklapp som ska lyfta fram lokala eldsjälar, initiativ och projekt. Nu har det blivit dags att nominera årets kandidater.

– Det finns många som sprider glädje och värme, och som verkligen gör skillnad för andra människor. Energiklappen är vårt sätt att sprida lite julstämning och ge tillbaka till de som förtjänar uppmärksamhet och uppmuntran, säger Fredrik Klingvall, kommunikationsansvarig på Linde energi.

– Det kan vara en lokal eldsjäl eller grupp av eldsjälar, ett lokalt initiativ eller ett lokalt projekt. Helt enkelt någon eller något, i Bergslagen, som är värda att lyftas fram och belönas lite extra i juletid, fortsätter Fredrik Klingvall.

Linde energi eftersträvar hållbarhet, jämställdhet, likabehandling och sunda värderingar. Det får gärna även känneteckna den eller de som tilldelas årets Energiklappen.

– Vem som helst kan nominera någon eller något som förtjänar Energiklappen. Vi vill sprida julglädje, så se till att nominera din kandidat redan idag, avslutar Fredrik Klingvall.

Totalt har Linde energi avsatt 25 000 kronor som kan fördelas till en eller flera mottagare. Sista dagen att nominera en kandidat via lindeenergi.se/energiklappen är söndagen den 13 december 2020.

Business & Nöje
Örebroguiden

Källa Linde engergi

You must be logged in to post a comment Login