Västerbottensost lanserar receptgenerator med ostrecept.

Av den 24 oktober, 2020

Vad blir det till middag? En av vardagens kanske vanligaste och svåraste fråga har äntligen fått ett enkelt svar! Nu lanserar Västerbottensost en ny receptgenerator där ostälskare kan slumpa fram recept för både vardag och finmiddag, samtliga med smak av den unika osten från Burträsk.

För att sträcka ut en hjälpande hand när inspirationen i köket tryter, har Västerbottensost® samlat sina mest populära recept med allt från enkla vardagsrätter till lyxiga festmåltider. Alla recept innehåller Västerbottensost och du kan enkelt slumpa fram en riktigt god måltid. Vad sägs om krämig kantarellrisotto eller en sötsyrlig lingonglass smaksatt med Västerbottensost?

– Västerbottensost har en given plats vid våra svenska högtidsbord, inte minst i vår klassiska Västerbottensostpaj®. Men det mesta blir faktiskt godare med Västerbottensost. Med receptgeneratorn vill vi inspirera alla ostälskare att upptäcka nya smakkombinationer och fler tillfällen att njuta av vår unika ost, säger Maria Forsner, Brand Manager för Västerbottensost.

Hitta recepten här»

Mat | Västerbottensost lanserar receptgenerator med ostrecept.
Örebroguiden

Källa: Norrmejerier

You must be logged in to post a comment Login