Världsartisten Sean Kingston kommer till Ritz Nightclub

Av den 21 oktober, 2017

Sean Kingston, egentligen Kisean Anderson, född 3 februari 1990 i Miami, Florida, är en jamaicansk-amerikansk sångare.

Hans stora genombrott kom med singeln ”Beautiful Girls”, som släpptes i maj 2007 och låg etta på USA:s Billboard Hot 100 i tre veckor. ”Beautiful Girls” toppade även den brittiska Singles Chart och andra listor i Europa och övriga världen.

Han har bland annat gjort låtarna ”Me Love”, ”Take You There” och ”Kingston”. Han har även sjungit ihop med Natasha Bedingfield med låten ”Love like this”. Kingston har inriktat sig i mycket kärlek i sina låtar. Han använder sig av en blandning av genrerna rap, reggae och pop. Sean skriver och producerar egna låtar.

Sean Kingston släppte sin självbetitlade debutskiva i juli 2007. Det andra albumet Tomorrow gavs ut år 2009, med bl.a. artisterna Flo-Rida och T-Pain. Han har även gjort låten ”I’m at war” med Lil’ Wayne som blev hyllad av Lil’ Wayne som en av hans bästa låtar. Sean Kingston är även god vän med Justin Bieber och de har flera gånger samarbetat och producerat låtar så som ”Eenie Meenie”, ”Won’t Stop” och ”Shawty Let’s Go”. Rykten säger även att de arbetar på ett album tillsammans.

Sean har även varit i Sverige och medverkat på låten ”Love You Tonight” i ett samarbete med Rasmus Gozzi där Sean sjöng in refrängen, Rasmus Gozzi skrev musiken och producerade.

Fredag 27 oktober, Halloween kommer Sean Kingston till Ritz Nightclub och trycket är riktigt stort, det såldes strax över 200 biljetter på två timmar. Så se till att vara ute i tid, det kommer att bli ett skrämmande skönt gung på Ritz Nigthclub!

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login