”Världens Historia – den osminkade sanningen” extraföreställning i Örebro 2020

Av den 18 november, 2019

100 föreställningar har det till dagens datum blivit sedan premiären den 20 september på Rival i Stockholm hösten 2018. Världens roligaste historielektion, föreställningen ”Världens Historia – den osminkade sanningen” går mot en unik fjärde säsong. Efter publiktryck släpper vi nu upp de absolut sista fem extra föreställningarna på vårens turné. Biljetterna släpps idag, måndag 18 november, kl 10:00.

”Världens Historia” har blivit världens skrattsuccé och det med ett så allvarligt tema som klimathotet och människans historia.

”Responsen på ”Världens Historia” har varit överväldigande och jag tror aldrig jag upplevt att en föreställning har legat så i tiden som denna. Mänskligheten är på väg mot sin egen undergång på en klimatkompenserad el-scooter i tron om att man gjort tillräckligt”,säger Måns Möller.”Vi har helt enkelt skruvat upp allt ett snäpp för att få folk att vakna till”.

Får man skämta om allt?

”Populister, klimatförnekare och politiker vill inte lära sig av historiens alla misstag men klimathotet är på riktigt och alldeles för viktigt för att inte skoja om. Därför tänkte vi att då får vi göra en standupshow, ”Världens Historia”, där vi med fakta och skratt får folk att både garva och förstå allvaret. Och då krävs det minst två humorister!”säger Özz Nûjen.

”Världens Historia – den osminkade sanningen” Lördag 28 Mars 2020 – Örebro, Örebro Konserthus kl. 16:00.

Trailer | Världens Historia – Den osminkade sanningen

Nöje | ”Världens Historia – den osminkade sanningen”
Örebroguiden

Källa PR & BEYOND

You must be logged in to post a comment Login