Världens första kalorifria isglass med BCAA

Av den 21 juni, 2017
BCAA Isglass från Eat Smart i smaken PearLite

Svenskt Kosttillskott presenterar nu sommarens svalkande nyhet: världens första isglass med BCAA. Isglassen levereras färdigblandad i frysbara portionsförpackningar, och finns i klassiska smaker.

Att kunna tillfredsställa sitt sockersug och samtidigt hålla nere på kalorierna är något som många hälsomedvetna människor ständigt strävar efter, och jakten på kalorisnålt och proteinrikt godis, glass och fikabröd får allt större efterfrågan. Inför sommaren presenterar Svenskt Kosttillskott nu världens första kalorifria isglass med BCAA.

Isglassen från Eat Smart levereras i portionsförpackningar, färdiga att läggas i frysen. BCAA Isglass kommer att finnas i klassiska smaker, och först ut är PearLite med smak av päron, som sedan får sällskap av ColaLite med smak av cola. BCAA Isglass innehåller inga kalorier från fett och kolhydrater och ger tre gram BCAA per glass. Glassen säljs i prisvärt 10-pack.

BCAA Isglass är baserad på det populära kosttillskottet Core BCAA Powder, som uppskattas för sin goda smak, sitt låga kaloriinnehåll och sitt rika innehåll av BCAA. BCAA utgörs av tre aminosyror som ingår i muskeluppbyggande processer i kroppen, och är mycket populärt som dryck bland träningsintresserade.

Svenskt Kosttillskott AB är webbutiken för tränande som tillhandahåller kosttillskott, hälsokost, träningskläder och tillbehör till medvetna personer över hela Sverige. Svensk Hälsokost AB och är dotterbolag tillika webbutik med inriktning på hälsokost, sporttillskott, skönhetsprodukter och ekologiska livsmedel. 

Vårt sortiment består av egenutvecklade produkter och välkända varumärken till låga priser och snabba leveranser. Vi lägger stor vikt vid att handplocka samarbetspartners för att kunna erbjuda ett så kvalitativt och brett sortiment som möjligt.

Läs mer om BCAA isglass https://www.svensktkosttillskott.se/produkter/bcaa_isglass

Träning & Hälsa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login