Vår Finaste Salt Karamell – ny smak från SIA Glass

Av den 25 september, 2020

Vår Finaste Salt Karamell – så heter nytillskottet i SIA Glass finglassfamilj – och den smakar lika gott som den låter.

– Dulce de Leche är den läckraste av kolasåser och tillsammans med noggrant utvalda råvaror och svensk färsk grädde är vår nyhet en ren njutning på burk, säger Dan Bengtsson, marknadschef på SIA Glass.

I våras lanserade SIA Glass sin premiumglass ”Vår Finaste” med extra mycket grädde som lockar fram smakerna från de exklusiva råvarorna.

Nu fortsätter det halländska familjeföretaget satsningen på svensk finglass med nya smaken Salt Karamell. Underbart krämig gräddglass av ljuvlig Dulce de Leche, en utsökt lyxig kolakräm, med sälta och sötma från virvlar av sås och krispiga kolabitar.

– Salt Karamell är en smak som vuxit explosionsartat de senaste åren och nu finns den äntligen att njuta även som svensk finglass, säger Dan Bengtsson, marknadschef på SIA Glass.

SIA Glass gör all sin glass på 100 procent svensk färsk grädde från bland annat den egna mjölkgården Berte Gård. Glassen utvecklas och produceras sedan endast ett par stenkast från gården på glassfabriken i Slöinge.

– Vi har en unik berättelse här i halländska Slöinge som ger oss inblick i hela kedjan – från gårdarna och korna till fabriken där vi utvecklar och tillverkar glassen. Alltid med smak och njutning i fokus, säger Dan Bengtsson.

Vår Finaste SaltKaramell finns att köpa på ICA och Coop från vecka 40.

Övriga smaker som hittas i premiumserien ”Vår Finaste”:

  • VÅR FINASTE VALNÖT – Gräddglass med smak av lönnsirap och smakrika valnötter med rejält tuggmotstånd.
  • VÅR FINASTE LEMONCURD – Gräddglass med en underbar citronfylld kräm tillsammans med spröd maräng.
  • VÅR FINASTE PISTAGE – Gräddglass med fyllig och nötig smak och rostad pistagemandel.
  • VÅR FINASTE VANILJ – Den krämiga vaniljsmaken kommer från vanilj av högsta bourbónkvalitet. Utsedd till världens bästa vaniljglass*.

Mat | Vår Finaste Salt Karamell – ny smak från SIA Glass
Örebroguiden

Källa: SIA Glass

You must be logged in to post a comment Login