Välkommen till Live at Heart 2020 – Online

Av den 31 augusti, 2020

Det kommer inte att bli någon vanlig Live at Heart-festival i år, på grund av The Covid-19-pandemin kan Live at Heart 2020 inte genomföras som vanligt.

Men vad som är möjligt att genomföra i år kommer vi att göra, Live at Heart kommer att streama en Showcase-festival under den första veckan i september online så det är möjligt att delta i alla fall – även för er alla som inte är i Örebro.

LaH kommer att sända musik, filmfestivalen och seminarierna online, så glöm inte att hålla koll på vad som händer, poesi kommer också att vara med i år.

2021 är Live at Heart tillbaka som vanligt med Sveriges största internationella Showcase-festival för musik, film, litteratur och entreprenörskap på plats i Örebro. Med mer än 20 arenor, 200 band, filmfestival, litteraturfestival, seminarier och mötesplatser för entreprenörskap och branschmöten för den kreativa och kulturella branschen. Vi ses nästa år.

Men redan i år hoppas Live at Heart att alla kan vara med på deras digitala plattform.

Live at Heart 2020 Digitalt startar Onsdag 2 September 2020!

Följ Live at Heart på deras facebooksida och instagramkonto för att hålla er uppdaterade om vad som kommer att hända på årets digitala festival.

Nöje | Välkommen till Live at Heart 2020 – Online
Örebroguiden

Källa Live at Heart

You must be logged in to post a comment Login