Valet är avgjort – LBSB kommer till Ritz Nightclub

Av den 8 oktober, 2018

Sommaren 2018 växte de maskprydda männen från Västerås till ett fenomen. Den här hösten kommer LBSB få klubbtaket att lyfta, var så säker!

Överallt där den fantastiska fyran svepte fram fyllde de scener och fick ändlös kärlek från publiken. I ryggen hade de megahits som ”Pumpa Den”, ”Artistobär” och ”Syrgas (Till Anna)”. Dansanta melodier, tunga rytmer, fyndiga texter och oändligt med energi är receptet som resulterat i 32 miljoner streams på Spotify och fullpackat framför scenen.

Sommaren blev ett formidabelt segertåg. Giget på Emmabodafestivalen är redan en klassiker och LBSB drog landet runt under närmare 25 gig. Bland annat hann man med Brännbollsyran, Töreboda festivalen, Västerås Cityfestival, Arvika Hamnfest, Rock Off på Åland och Hugo Parkfestival i Norrköping.

”Vi är överväldigade över mottagandet vi fått i sommar och alla sjuka upplevelser vi fått vara med om på scener från norr till söder! Suget att spela har om möjligt ökat ännu mer och vi är sjukt taggade inför höstens gig. Vi kommer att ge allt, hoppas ni hänger med!” säger LBSB själva.

Ingen rast ingen ro! Med start den 15 september i Katrineholm drar LBSB ut på en omfattade höstturné på landets klubbar.

Valet är avgjort och det är bara att hänga med för det ultimata partyt!

LBSB ser du på Ritz Nightclub fredag 12 oktober

» Mer info här «

Kultur & Musik | Ritz Nightclub
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login