Väldoftande nyheter från Miss Fenjal

Av den 25 mars, 2019

Uppfriskande, syrliga samt vitaliserande är vad som kännetecknar Miss Fenjal’s två nya doftnyheter Aqua di Colonia 50ml samt Aqua di Baden Baden 50ml.

Doftnyheterna Aqua di Colonia samt Aqua di Baden Baden är framtagna av ledande parfymerier vilka har skapat två uppfriskande samt lätta doftupplevelser som påminner om varma sommarnätter med naturliga ingredienser så som citron, mint och lime. Aqua di Colonia och Aqua di Baden Baden är med sina friska doftnoter det perfekta komplementet till Fenjal’s välrenommerade sortiment.

Fenjal grundades 1962 i Schweiz. Fenjals produkter står för toppkvalitet med en härligt feminin doft speciellt anpassad efter kvinnors önskemål på hur hudvård ska var när den är som bäst. Genom forskning och innovation har Fenjal med åren utvecklats till en omfattande hudvårdserie av bland annat bad, dusch, deo samt body lotion. Fenjal är det vårdande hudvårdsmärket med en klassisk och lyxig doft vilket för många har blivit en självklar del av vardagliga rutiner. Fenjal finns med ett brett sortiment på bland annat Åhléns, Ellos och Lyko.

Skönhet | Miss Fenjal
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login