Vad gör du när maten tar slut

Av den 4 januari, 2020
Hungerns skörd, en spänningsroman av Nils-Petter Löf, inläst av Torsten Wahlund.

Hur länge skulle du klara dig på maten i ditt kylskåp? Några dagar kanske, kanske längre. Men du vet att det finns mer i affären. Det är bara att gå, ta bilen eller bussen. Men vad gör du när en liter mjölk börjar kosta det femdubbla? Eller när bröddisken gapar tom?

”Hungerns skörd” är en dystopisk nutidsberättelse om när samhället vaknar upp till en bister men tydlig sanning. Alla tecken har pekat på det. Dålig ekonomi och ett klimat som gett små, om ens några, skördar. En av våra viktigaste grundpelare räcker inte längre för att tillfredsställa alla. Men alltför länge har politikerna blundat för sanningen och nu är frågan om någon vågar verkställa den enda lösningen.

Torsten Wahlund, en favorit hos de svenska ljudbokslyssnarna, har läst in Nils-Petter Löfs spänningsroman och han gör det på ett mästerligt sätt. Bokens tema blir än mer angeläget och känns än mer verkligt, och det är inte utan att man får en klump i halsen och emellanåt tvingar sig att stanna upp för att säkerställa att det man hör inte är på riktigt. Inte ännu i alla fall …

”Hungerns skörd” är utgiven av Whip Media och är den femte romanen från Nils-Petter Löf. Den finns förutom som ljudbok även som pocket (ISBN 9789188945488) som släpptes i samband med Bokmässan i Göteborg i september 2019. 

Tidigare har vi kunnat läsa/lyssna på ”Kärnpartiet” (2019), ”Zverige i mitt hjärta” (2018), ”De sovande” (2018) och ”De andra” (2017).

Lyssna | Vad gör du när maten tar slut
Örebroguiden

Källa Whip Media

You must be logged in to post a comment Login