Vackra destinationer i ”Classic Blue” – Årets färg 2020

Av den 8 januari, 2020

Årets färg har korats och resulterade i Classic Blue, en färg som beskrivs ge en känsla av lugn, självförtroende och förbindelse. Hotels.com® omfamnar Classic Blue genom att bjuda in till några av de vackraste blå destinationerna i världen.

CHEFCHAOUEN, MAROCLina Ryad & Spa, Chefchaouen, Hotel InteriorKO
Chefchaouen är belägen i norra Marocco och känd för sina slående blåtäckta byggnader i stadens gamla stad. Platsen har smeknamnet ”Marockos blå pärla” och här kan besökare njuta av att beakta stadens vackra komposition medan de vandrar längst stadens kullerstensgator. Resande kan även spendera sin tid på att besöka de berömda läderverkstäderna och på kvällarna, koppla av på Lina Ryad & Spa. Omgivet av magnifika ceruleanberg och beläget i hjärtat av staden, har detta lyxboende ett privilegierat läge i en av Marockos mest unika destinationer.

The Lina Ryad & Spa är tillgängligt att boka från 1 562 kr per natt*. För mer information, vänligen besök Hotels.com.

VENEDIG, ITALIEN
En sammanställning av de bästa blåa destinationerna i världen skulle inte vara fullständig utan den italienska staden och världsarvet, Venedig. Venedig är en stad byggd på mer än 100 små öar där trafiken endast sker på stadens kanaler och den kanske mest berömda, Grand Canal, som kantas med gotiska- och renässanspalats. Njut av en vistelse på Maison Venezia – ett hotell som återställts till sin antika storhet, beläget i det historiska och livliga distriktet i Cannaregio. Hotellet har även närhet till en drös populära turistattraktioner.

Maison Venezia är tillgängligt från 1 344 kr per natt*. För mer informationen, vänligen besök Hotels.com.

———————————-

SANTORINI, GREKLAND
Här kan du blicka ut mot det vackra blå Egeiska havet medan du njuter av en vistelse på On The Cliff. Alla rum i detta mindre lyxhotell i Santorini har en privat veranda med fantastisk utsikt över Caldera och det kristallklara vattnet. Hotellet är beläget i staden Fira där man som besökare omfamnas av slående byggnader i vitt och blått, ikoniska för det Santoriska landskapet.

On The Cliff är tillgängligt från 1 091 kr per natt*. För mer information, vänligen besök Hotels.com.

GRINDAVIK, ISLAND
Ett annat sätt att uppleva den fantastiska färgen blå är att beundra himlens under på Island. Här kan du uppleva det berömda norrskenet och tillbringa en natt under stjärnorna som du sent kommer att glömma. På Geo Hotel Grindavik har du chansen att avnjuta himmelens konst, bara ett stenkast från ytterdörren. Grindavík är en vacker fiskeby vid den sydvästra kusten av Island med en livlig hamn och underbar natur. För de gäster som vill uppleva det färgstarka området är Geo Hotel Grindavik ett idealisk boende som även har närhet till de mest populära destinationerna i trakten.

Geo Hotel Grindavik är tillgängligt från 1 343 kr per natt*. För mer information, vänligen besök Hotels.com.

Resa | Vackra destinationer i ”Classic Blue” – Årets färg 2020
Örebroguiden

Källa bcw | burson cohn & wolfe

You must be logged in to post a comment Login