Vacker musik av Kristian Anttila

Av den 27 november, 2016

I lördags var det premiär för klubben Tiny Dancer på hotell Scandic och Örebros musikentusiaster har nu ett nytt ställe att åtnjuta musik på.

Lokalen är mysigt inredd och fylld med en lugn, städad publik i varierande åldrar. Kristian Anttila spelade på premiären, han är en veteran på Sveriges musikscen med ett flertal album släppta och många års turnerande bakom sig.

Kristian drar i gång spelningen efter en liten kort presentation av sig själv med glimten i ögat. Han är en rutinerad musiker vilket hörs i hans vackra sound som sprider värme i konsertlokalen och publiken är med från första stund. Självförtroende finns det gott om och Kristian Anttila har en stark scennärvaro med ett egensinnigt scenspråk som passar väldigt bra till musiken.

Mellansnacket mellan låtarna är mycket underhållande och han bjuder in till efterfest på hotellet efter konserten vilket kanske några nappade på.

Man vet inte vad som ska hända under konserten och vid ett tillfälle tar han ett varv ut bland publiken samtidigt som han sjunger vilket är underhållande. 

Låtmaterialet är stöpt i samma form och håller sig inom ramarna för hans musik utan några stora utsvävningar. Kristian Anttila gör ett mycket sympatiskt intryck och hans musik är vackert komponerad pop som sprider positiva vibbar.

Höjdpunkten på kvällen var hans låt ”Smutser” som är en välspelad hit i media. Vi alla i publiken fick en väl genomförd, underhållande konsert som jag tror att alla uppskattade.

Kristian Anttila får hela…
svamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-tom

Bilder från spelningen…

johan-bergdahlJohan Bergdahl, Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login