Sommarens självklara val av skönhetsprodukter

Av den 9 juni, 2016

tbs-01Yves Rochers nyheter i Les Plaisirs Nature har en underbar Energizing Bath & Shower Gel samt Energizing Body Lotion som doftar hallon och pepparmynta. Doften är väldigt speciell då den luktar gudomligt gott. En uppfiskande gel och lotion för sommarens fräscha duschar efter ett dopp i havet.

tbs-vitamin-e-01Sommarens moisture är Vitamin E från The Body Shop. Den ingår i Vitamin E serien som är vårdar och fuktighetsbevarar alla hudtyper. Vitamin E är den bästsäljare fuktighetsbevarare som får huden att kännas len och mjuk. Var inte rädd för att inte känna den fantastiska återfuktningen i sommar med Vitamin E som håller i hela 48 timmar.

tbs-02Hinner du inte vara ute i solen? Då är den här avtättbara brun utan sol från Cocoa Brown perfekt för dig! Bronzing gel ger dig en fin färg omedelbart som ger ett långvarigt resultat. Den har en formula som gör så att appliceringen blir väldigt enkel och smidig. Gelen är glittrig och har en god doft.

tbs-03Weledas Almond Sensetive serie för ansiktet är de perfekta produkterna för sommarens vård av ansiktet. Rengöringen innehåller ekologisk mandel olja samt plommonkärnolja. Den är skonsamt och bevarar fuktigheten. I serien ingår även en ekologisk mandel olja som lugnar irritationer och minskar känslighet. Slutligen så är den parfymfria ansiktskrämen perfekt för torr och känslig hud. Lugnar huden mot rodnad, stramhet och irritation. Det betyder alltså att den här serien räddar huden som har varit i solen lite för länge!

galawesh-wyatt-01Galawesh Wyatt, Mode & Skönhet | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login