Uttrycksfulla artister frontar Scoretts nya kampanj

Av den 29 januari, 2017

Våren 2017 utvecklar Scorett sitt koncept Sneakers Corner där två uttrycksfulla personligheter kommer att fronta kampanjen och visa säsongens hetaste sneakers. Minimalism och monokromt är ledord i kampanjen som frontas av artisterna Matar ”Näääk” Samba och Sofia Karlberg. Samtidigt släpper skokedjan sitt tredje nummer av magasinet WALK där artisterna intervjuas och porträtteras.

Välkända varumärken
”Sneakers Corner ärar det mode som idag råder i samhället, där sneakers fungerar så gott som till alla tillfällen, alla stilar och är mer än en trend. Ett mode som varken har någon övre eller undre åldersgräns. Vi jobbar med några av världens ledande varumärken (Nike, Adidas, Puma, Lacoste, Fila, Diadora, Fred Perry mfl.) och de artister vi har valt att samarbeta med i kampanjen – Sneakers Corner, känns därför självklara. Matar och Sofia är samtida, har härlig energi, och starka egna identiteter där sneakers spelar en självklar roll, vilket verkligen lyser igenom,” berättar Robert Axelsson, Marknadschef på Scorett

En av Sveriges främsta rappare
Matar Henrikki Samba, men känd under namnet Näääk är en av Sveriges främsta rappare och har vunnit flera priser för sin musik. Efter flera framgångsrika samarbeten och features tillhör Näääk det absoluta toppskiktet av Sveriges hiphopscen och har på senare år också hyllats som programledare för programmet Lyckliga gatan; Ett program där artister från olika genrer och generationer möts för att förenas genom musiken. Matar är själv dedikerad sneakersamlare med ca 250 par i garderoben, vilket gjorde honom till ett självklart val som frontperson i Sneakers Corner.

Tjejen som skakade om Youtube
Sofia Karlberg är tjejen som skakade om Youtube främst med sin cover av Beyoncé’s ”Crazy in love” som har setts över 60 miljoner gånger och som på så sätt nådde UK single chart. Hennes Hozier cover ”Take me to church” nådde trailern på TV-serien Empire. Sofia är nu aktuell med egen musik och har precis släppt sin bejublande singel ”A bible of mermaid pictures”.

Kampanjen. Sneakers Corner, lanseras i Scoretts butiker i Örebro och på webben från och med den 24/2 och är ett samarbete mellan Blixten & Co och Scorett.

Mode & Skönhet | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login