Utställningen ”Inrymd” på Örebro konsthall

Av den 21 november, 2016

Lördagen den 26 november öppnar Örebro konsthall ”Inrymd”, en utställning av konstnärerna Stina Rosenberg och Malin Tivenius. Utställningen pågår till och med söndagen den 1 januari.

Utställning: Inrymd
26 november–1 januari

Om utställningen
Två konstnärer med ursprung i Örebro ger en utställning där måleri möter skulptur. Stina Rosenbergs abstrakta måleri kännetecknas av ett intuitivt sökande där färg och avtryck från penseldrag, verktyg och kropp är centralt. Malin Tivenius arbetar med skulptur, foto och blandad media utifrån begrepp såsom plats, rörelse och förvandling.

Om konstnärerna
Stina Rosenberg (född 1981) född i Örebro, bosatt i Stockholm. Stina är utbildad på Umeå konsthögskola samt på Göteborgs konstskola och har deltagit i flera grupp- och separatutställningar, bland annat i Jönköping, Stockholm, Umeå, Köpenhamn och Hanoi.

Malin Tivenius (född 1982) född i Örebro, bosatt i Stockholm. Malin är utbildad på Örebro konstskola samt på Umeå konsthögskola och har deltagit i flera grupp- och separatutställningar, bland annat i Stockholm, Umeå, Blanca Murcia, Port au Prince och Berlin.

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login