Utmana dina rädslor under Halloween

Av den 2 november, 2016

Gör din Halloween till något mer än bara bus eller godis, ta tillfället i akt och tackla dina rädslor! Hotels.com™ har listat fem tips på hur du kan ta utmana dig själv och samtidigt upptäcka spännande platser.

Middag för den mörkrädde
Mörka kvällar kan vara riktigt kusliga och få fantasin att skena iväg. Spendera en helg i Stockholm och våga dig samtidigt på att äta en middag i totalt mörker på Svartklubben. ”Dark dining” som det kallas låter ditt smaksinne gå på högvarv eftersom du inte ser vad som är på tallriken – eller vad som lurar i skuggorna. Efter en kuslig kväll kan du spendera natten på NoFo Hotel, BW Premier Collection.

Krypande rädsla
Trotsa din rädsla för insekter – genom att stoppa några i munnen! Om du ska resa till Bangkok i vinter, passa på att besöka kvällsmarknaderna där du kan köpa friterade gräshoppor, syrsor och andra spännande snacks. Vem vet, kanske kommer dessa hårresande delikatesser att krypa in på menyerna även i Sverige? För en insektsfri hotellvistelse, boka ett rum på The Okura Prestige Bangkok.

Klaustrofobisk utmaning
Ökar din puls vid tanken på att bli instängd i ett trångt utrymme? Ett roligt sätt att utmana din klaustrofobi är att ta med dina vänner till ett escape room, där du och ditt lag blir instängda på en liten yta. Utmaningen? Hitta ledtrådar och lösa gåtor för att bli utsläppta! Den här spännande aktiviteten i flera städer i Sverige, men Real Escape Game i San Fransisco har blivit framröstad som världens bästa. Efter att ha blivit utsläppt kan du bo luftigt på The Ritz-Carlton, San Fransisco.

Öga mot öga med ormar
Ormskräck är djupt rotad i många av oss. Ska du möta din rädsla för dessa slingriga djur, gör det under semestern i the land down under, Australien. Här finns mängder med skrämmande ormar och i närheten av Sydney hittar du Australian Reptile Park, där du kan komma riktigt nära några av dem. Unna ditt nya, modigare jag att bo på Park Hyatt Sydney.

Flygrädsla på hög nivå
Många tycker att det är obehagligt att befinna sig flera tusen meter upp i luften i ett flygplan. Konfrontera din fobi i ett plan med en öppen cockpit och känn vinden i ansiktet! Bäst gör du det på Canada Aviation and Space Museum i Ottawa, där du kan ta en snabb flight över landets huvudstad i ett plan från 1930-talet. Pusta ut på efter dagens äventyr på Fairmont Chateau Laurier.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login