Utdelning av Orange Bandet 2016

Av den 22 november, 2016

Utdelningsceremonin för dem som har förtjänat Orange Bandet och Ledpass 365 under år 2016 hålls onsdag 23 november. Orange Bandet och Ledpass 365 är två av Bergslagsledens officiella utmaningar.

 

Det kommer bli en kväll i Bergslagsledens färger för dem som klarat av något av våra nyinstiftade äventyr, Orange Bandet eller Ledpass 365, på Bergslagsleden. Prismottagarna premieras med unika diplom och ett tygmärke för den utmaning man klarat. 

Deltagarna bjuds på mat, och till efterrätt serveras kaffe med  Orange Äventyrstårta.

Syftet med utmaningarna är att skapa ett större intresse runt en av Sveriges finaste låglandsleder och samtidigt, ur ett folkhälsoperspektiv, få fler att vilja komma ut och röra på sig.

Utmaningarna instiftades våren 2016 och detta är den första årliga utdelningsceremonin. 

I år kommer ett drygt tiotal vandrare som förtjänat en utmärkelse att delta, övriga kommer få sina utmärkelser på posten.

Om Orange äventyr
Orange äventyr är ett koncept som består av tre olika utmaningar, som alla går ut på att vandra hela Bergslagsleden. Äventyren har olika svårighetsgrad och därför finns ett äventyr för de flesta. 

Orange Bandet
Orange bandet är för den som är ute efter en riktig utmaning och som vill testa gränserna för sin uthållighet.

För att förtjäna Bergslagsledens Orange Band ska du ta dig genom hela leden utan avbrott.
Läs mer om Orange Bandet

Ledpass 365
Ledpass 365 är till för den som vill testa sin förmåga och uthållighet, och samtidigt ta sig tid att njuta av den underbara vandringen som Bergslagsleden har att erbjuda.

I det här äventyret ska man ta sig igenom hela Bergslagsleden under ett år. 

Man får dela upp äventyret i så många turer man vill och ta så många uppehåll man vill. 
Läs mer om Ledpass 365

Diplomvandring
Diplomvandringen är vårt klassiska äventyr som har funnits i över 35 år. Det här är äventyret för den som vill ta leden i sin egen takt och verkligen vill njuta av den rena upplevelsen av att vandra.

Reglerna för Diplomvandringen är enkla. Vandra när du vill, i den takt du vill och ta etapperna i den ordning du vill. När du har gått alla 17 etapper har du gjort dig förtjänt av att titulera dig som Diplomvandrare. 

Läs mer om Diplomvandring

Träning & Hälsa | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login