Urtekram lanserar ekologisk serie för män

Av den 23 mars, 2018
Urtekram Men innehåller naturliga ingredienser som aloe vera, lakrits, hyaluronsyra och baobab.

Nu kommer ekologiska Urtekram med en ny kroppsvårdsserie för män, Urtekram Men innehåller naturliga ingredienser som aloe vera, lakrits, hyaluronsyra och baobab.

Serien rengör, vårdar och har en fräsch maskulin doft. Baobab är en mytomspunnen afrikansk frukt rik på antioxidanter, vitaminer och mineraler och som tillsammans med de övriga ingredienserna rengör och stärker hud och hår.

Urtekram Men består av ansikts- och kroppslotion, krämdeodorant och schampo- och duschtvål. Liksom alla hud- och hårvårdsprodukter från Urtekram är serien ekologiskt certifierad med Ecocert Cosmos Organic, vegansk och märkt med Leaping Bunny som visar att den inte är testad på djur eller innehåller ingredienser från djur.

Allt fler män intresserar sig för sitt välbefinnande och därför är det väldigt kul att vi nu kan erbjuda dem en alldeles egen, härlig kroppsvårdsserie som gör gott utifrån och in. I vårt torra nordiska klimat kan huden behöva en boost och Urtekram Men innehåller både hyaluronsyra som naturligt binder fukt i huden och hexapeptid som stärker hudens kollagen, säger Jeanette Skoglösa, Brand Manager på Urtekram.

Urtekrams kroppsvårdsserie säljs i Coopbutiker över hela landet, specialbutiker och i näthandel. Serien är ekologisk och vegansk.

Mode & Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login