Upptäck kraften från naturen

Av den 23 november, 2018

Sedan 1921 har Weleda framställt naturliga hudvårdsprodukter med kraft hämtad från naturen, våra produkter ger målinriktad hjälp till kroppens egna naturliga processer och stärker den inre balansen. Genom att stödja självläkande och återbildning stärks försvarsmekanismerna och den rubbade jämvikten återställs.

Produkterna främjar hudens livskraft och återuppbygger den, istället för att tillfälligt ersätta det som saknas. Vår naturliga hudvård innehåller noga utvalda nyckelväxter i form av näringsrika växter, nötter, bär och frukter. Nyckelväxterna är unika och väljs ut beroende på vilken effekt de har och vilka processer i kroppen som behöver stärkas.

I Moldavien odlar Weleda ekologisk lavendel. Från skörden tar vi vara på den eteriska oljan från färskpressade lavendelblommor som omsorgsfullt används i vår naturliga hudvård. Det ekologiska odlingsprojektet sprids på omkring 200 tunnland och involverar 200 jordbrukarfamiljer. För jordbrukarna har lavendelodlingen blivit en väsentlig del av deras inkomst tack vare ett bestående partnerskap med Weleda.

Avslappning för hela kroppen
Modern forskning har visat att beståndsdelar i lavendelns eteriska olja har en direkt lugnande effekt på det centrala nervsystemet. Lavendelolja underlättar dessutom avslappning och gynnar hälsosam sömn. Personer som har svårt för att koppla av kan med fördel använda produkter med lavendel som en del av hudvårdsrutinen.

Avslappnande hudvård med Weledas Lavender Body Care

Weleda Lavender Relaxing Body Oil är en av Weledas mest populära kroppsoljor
– Innehåller lavendelolja som har en direkt lugnande verkan på centrala nervsystemet
– Har ett högt innehåll av omättade fettsyror som bevarar huden mjuk och smidig
– Ökar fukthalten i huden
– Eva Röse ”Weledas lavendelolja är min drog” – Källa: DAISY BEAUTY SEP/OKT 2018
– Tips! Massera in oljan på lätt fuktad hud, då absorberas den lättare.

Weleda Lavender Creamy Body Wash är en mild duschkräm som inte torkar ut huden
– Lavendelolja har en direkt lugnande effekt på centrala nervsystemet
– Rengör milt utan uttorkande sulfater, skonsamt mot huden och miljön
– ”Bästa duschkräm” Allure Beauty Award 2018

Mode & Skönhet | Weleda
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login