Upplev explosivitet, fart och fair play med Örebro Volley

Av den 27 februari, 2020

Upplev explosivitet, fart och fair play – Välkomna till Idrottshuset när grundserien ska avslutas!

I grundseries sista match tar Örebro Volley sig an tabelltrean Hylte/Halmstad. I H/H hittar man ett gäng bekanta ansikten så som Jona Vigfusdottir, Martina Svensson, Tilda Hellgren, Emmy Andersson och Whitney Turner. Det blir alltså en riktig hemvändarmatch i Idrottshuset!

Ni som följt tabellen ser säkert att toppfyra redan är klara och har man satt in sig ytterligare så vet man också att det blir kvartsfinal mellan just Örebro och Hylte/Halmstad.

Därför tänker ni säkert att den här matchen inte är lika viktig men även om poängen inte spelar så stor roll så kommer matchen vara minst lika viktig, om inte viktigare.

Det är ett perfekt läge för båda lagen att få känna på varandra och se hur man står efter halva säsongen gått sedan man möttes sist, för att sedan omvandla matchens information till det som ska ge det där lilla extra i kvartsfinalerna.

Örebro har hemmaplansfördel i kvartsfinalen och vi hoppas vi ser er på plats denna match så att vi tillsammans kan både välkomna tillbaka våra hemvändare samt visa Hylte/Halmstad vad de kan förvänta sig i Idrottshuset även i slutspelet!

Upplev explosivitet, fart och fair play med Örebro Volley Lördag 29 Februari 2020 i Idrottshuset.

» Mer information här «

Nöje | Upplev explosivitet, fart och fair play med Örebro Volley
Örebroguiden

Källa Örebro Volley

You must be logged in to post a comment Login