Uppföljaren till semmelchipsen: Brännheta Chips 30 påsar endast för chiligalningar

Av den 10 juli, 2020
Estrella Chilli Challenge: Brännheta Chips 2020, endast 30 påsar, ej i butik.

Semmelchipsen var en hetpotatis som engagerande, men detta är en hetpotatis på riktigt! Vi har utmanat oss själva att skapa så BRÄNNHETA chips vi bara kan. Nu är det upp till 30 personer att anta Estrellas Chilli Challenge. Endast 30 påsar har gjort av de brännheta chipsen.

Svala temperaturer ligger över Sverige, så nu värmer vi upp sommaren på riktigt med BRÄNNHETA CHIPS. Vi älskar att utmana oss själva och efter att Estrella lyckats skapat chips med smak av semla kommer nu chipsen som ställer chiliälskarna mot väggen. BRÄNNHETA CHIPS kommer att bli en riktig Chilli Challenge för den som vågar.

– Chiliälskare är ofta engagerade och det finns alltid personer som kommenterar att våra hetare produkter inte är heta nog. Detta är ett roligt sätt att testa gränserna på! Vi kommer att låta vissa chiliälskare få chansen att testa, kommenterar Jenny Pira, PR & Social Media Manager

Med ”5 av 5 chillies” kan vi bara säga att du verkligen måste älska hetta för att stå ut med dessa. Anställda på Estrella som erbjudit sig att testa under utvecklingen har både svettats, hickat, flåsat och gråtit efter test.

Varför är det 18 årsgräns?

– Chips som är så chilliheta som dessa kan ge upphov till såväl smakavdomningar på tungan som magont. Dessa är utifrån våra tester så pass heta att vi inte vill rekommendera dem till barn. När vi erbjuder tester och håller tävlingar kommer det därför att vara 18 årsgräns, kommenterar Brand Managern Karin Isaksson.

Hur får jag tag på dessa?

En del chilliälskare kommer att få personlig förfrågan om att testa chipsen. För andra kommer det att arrangeras tävlingar på Instagram och Facebook @EstrellaSverige

  • Begränsat antal: Endast 30 påsar á ca 80 gram 
  • 5 av 5 chilifrukter
  • 18 års gräns
  • Inget för fegisar

Snacks | Uppföljaren till semmelchipsen: Brännheta Chips 30 påsar endast för chiligalningar
Örebroguiden

Källa Estrella

You must be logged in to post a comment Login