Uppdatera din hårvårdsrutin inför sommaren

Av den 29 maj, 2020

Vi lever i en märklig tid där varken skolavslutningar, studentskivor eller semesterresor kommer se ut som de brukar, men faktum kvarstår att sommaren faktiskt står runt hörnet! Ska man lyssna på väderexperterna så väntar dessutom en extra varm och fin sommar, så det ser vi nog alla fram emot efter en tuff och speciell vår som har kantats av coronans framfart. 

Med sommar och sol kommer även kluvna toppar, torra längder och kanske för vissa en kliande hårbotten. Att uppdatera sin hårrutin inför en ny årstid är därför en förutsättning för att man ska kunna bevara ett friskt och hälsosamt hår. Nu har vi därför valt att fokusera på två serier ur milk_shake´s sortiment som gör under för håret när det kommer till att fylla på med fukt, stärka upp med proteiner samt bevara glansen. 

milk_shake Moisture Plus
Moisture plus är precis vad det låter som, Extra mycket Fukt! Tack vare hyaluronsyra som kan binda vatten motsvarande 1000 gånger sin egen vikt, återfuktas håret på djupet. Serien innehåller också papayaextrakt som fyller på med vitaminer och skyddande antioxidanter samt mjukgörande och vårdande mjölkproteiner. I serien finns schampo, balsam och leave-in fuktskum. Detta är serien för dig som har ett torrt och glanslöst hår som behöver nytt liv! 

milk_shake Integrity
Integrity är en extra vårdande serie som bygger upp ett skört och skadat hår med hjälp av proteiner. Serien innehåller bland annat muru muru-smör som är en exklusiv och mjukgörande produkt som är rik på nyttiga fettsyror som har stora likheter med keratin. Fjällskiktet skyddas och slätas ut tack vare muru muru-smöret. Serien innehåller också hydrolyserat keratin som är ett naturligt protein som reparerar skadade partier i håret och förbättrar fuktbalansen. I serien finns schampo, balsam och en extra vårdande mask. 

Passa på att uppdatera din hårrutin nu när vi går mot varmare dagar! Just nu hittar man dessa två serier till kampanjpris på utvalda salonger.

Skönhet | Uppdatera din hårvårdsrutin inför sommaren
Örebroguiden

Källa: Fashion Ave

You must be logged in to post a comment Login