Udo lyfte taket på Frimis Salonger

Av den 7 november, 2016

I lördags besökte Udo Dirkschneider Örebro och Frimis Salonger för ytterligare en spelning på sin Back to the roots tour.

Udo är mest känd som Accepts sångare och hans fans har länge undrat när han skall göra en spelning med enbart gamla Accept låtar, nu var det dags och denna spelning innehöll enbart gamla Acceptlåtar.

Enligt Udo är detta den sista gången han framför något Accept material över huvud taget vilket jag kan tycka är synd för denna spelning blev verkligen något speciellt och en riktigt magisk kväll, vad annat kan man säga, för när 700 personer står och sjunger med i Fast As a Shark och Balls To The Wall så får man gåshud helt enkelt.

Detta är inte första gången jag ser Udo men denna gång är helt klart den bästa och han verkar mer till freds på scenen än någon av de tidigare gångerna jag sett honom, hans röst är också bättre än någon av de tidigare gångerna och musikerna han har med sig är magiskt duktiga.

Medelåldern på konsertbesökarna är relativt hög och jag gissar att medelåldern låg strax över fyrtiostrecket, det hela blev i alla fall något speciellt för oss som växte upp med Accept även om det i mitt fall inte var mitt huvudband då jag lyssnade mer på Saxon då.

Ljudet är bra och jag tycker att lokalen fungerar fantastiskt bra för den här typen av spelningar, och ger en väldigt intim känsla då man kommer riktigt nära artisten.

Det blev helt enkelt en kanonkväll som man kommer minnas länge.

Udo Dirkschneider får hela…
svamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-hel

Bilder från spelningen.

karl-johan-sandberg-thuKarl-Johan Sandberg, Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

 

You must be logged in to post a comment Login