Två nya stjärnskott till Hemp-serien

Av den 10 januari, 2020

The Body Shops grundare Anita Roddick väckte kunskap om hampafröolja redan för 20 år sedan, vilket gjorde The Body Shop till ett av de allra första skönhetsvarumärkena att ta tillvara på hampans vårdande egenskaper för huden. Som två sprillans nya stjärnskott till Hemp-familjen som bland annat består av bästsäljande Hemp Hardworking Hand Protector – lanseras nu Hemp Overnight Nourising Rescue Mask och Hemp Hydrating & Protecting Shower Oil.

———————————–

HEMP OVERNIGHT NOURISHING RESCUE MASK

Denna fuktbomb lägger sig som en vårdande hinna på huden och överöser fukt till torr och flagig hud i upp till 72 timmar – tack vare den vårdande hampafröoljan. Masken är också berikad med Community Fair Trade-producerad aloe vera från Mexico, som tillsammans med hampafröoljan samarbetar för att intensivt vårda och lena huden.

———————————–

HEMP HYDRATING & PROTECTING SHOWER OIL 

Den nya duscholjan bildar ett silkeslent, krämigt lödder som milt rengör och friskar upp mycket torr hud, och hjälper samtidigt till att upprätthålla hudens naturliga fuktbalans. Duscholjan är berikad med 10% vårdande hampafröolja och mjukgörande sojaolja, vilket gör även denna till en fuktbomb som mjukgör och vårdar huden. 

Hemp Overnight Nourishing Rescue Mask och Hemp Hydrating & Protectiong Shower Oil hittar man hos The Body Shops butiker i Örebro. 

Skönhet | Två nya stjärnskott till Hemp-serien
Örebroguiden

Källa The Body Shop

You must be logged in to post a comment Login