Två lokal artister samt Mary Mi besöker Watt

Av den 10 augusti, 2019

Den här kvällen vill ni inte missa, den 14 Augusti kommer två lokala artister samt ett exklusivt besök från Finland att uppträda på Watt iÖrebro.

Aritsterna det handlar om på onsdag är Clara Alm, Crimson Peak och den finska artisten Mary Mi och musiken rör sig i Indipop/folk genren.

Clara Alm
Clara bjuder på färgstark pop med stora ljudlandskap. På scen erbjuds en medryckande liveshow och Claras röst har jämförts med sångerskan Florence Welch (Florence + the machine). Var tidigare i sommar förband för Weeping Willows och är en återkommande live akt på Live at Heart.

Crimson Peak
Crimson Peak kombinerar färgstarka röster med dallrande gitarrer och slagkraftiga trummor för att forma sitt unika, fängslande indiefolk sound. I mars 2018 släppte Crimson Peak sin första singel ”Mountainside” tillsammans med en musikvideo filmad i de norska bergen. Singeln har sedan dess spelats flitigt på radiokanaler runt om i Finland, och vann även titeln “Årets
finlandssvenska låt” 2018 vid musikkongressen Musik & Talang.

Mary Mi
Med hennes spralliga och folkinspirerade toner, blandade med funderingar från året tidigare, släppte Mary Mi sin debut-EP i januari 2019. EP:n heter 019-18 och innehåller fyra låtar på både svenska och engelska.

Så missa inte en fullmatad kväll på Watt den 14 Augusti.

» Mer info här «

Musik | Två lokal artister samt finskt besök på Watt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login